PROBLEME ÎN PRAHOVA DIN CAUZA PLOII

0
1287

Autor: Daniel Țigleanu

    Deși codul portocaliu de ploi torențiale la nivelul județului Prahova urma să intre vigoare abia de la ora 15:00, precipitațiile au început să creeze deja probleme pe unele drumuri. Mai exact, la Sinaia, carosabilul a fost inundat, circulația desfășurându-se în condiții dificile. În zonă intervin mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

    Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice mai ales în condiții de carosabil umed, polițiștii le recomandă șoferilor să manifeste prudență sporită la volan, să adapteza viteza de deplasare condiţiilor concrete de drum, să mărească distanța în mers și să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

     Totodată, fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, iar luminile de întâlnire să fie folosite și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. Din cauza vântului puternic, conducătorii auto sunt sfătuiți să evite să oprească sau să staționeze în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor sau a panourilor publicitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 22