POMPIERII BUZOIENI AU PRIMIT DRAPELUL DE LUPTĂ DE LA SECRETARUL DE STAT, DOCTOR RAED ARAFAT ÎNTR-O ATMOSFERĂ SOLEMNĂ ȘI EMOȚIONANTĂ

0
1366

Autor: Newss.ro

   Secretarul de Stat din Ministerul Administrației și Internelor – Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență dr. Raed Arafat a ajuns în Buzău, sâmbătă după-amiază, însoțit de către Inspectorul General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică.

  Alături de sute de buzoieni au fost prezente la ceremonia de Înmanare a Drapelului de Luptă și oficialitățile locale, Prefectul Județului Buzău, Aurelia Mitrea, Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înalt Preasfințitul Ciprian, politicieni, șefi de instituții și alte personalități locale.

drapel-1  Raed Arafat a fost întâmpinat de către inspectorul șef al ISU Buzău, Danuț Nicolae, a salutat trupele de pompieri prezente pe platoul din Piața Dacia și a urcat apoi în tribuna de oficialități. Evenimentul a debutat cu o ceremonie religioasă în cadrul căreia Drapelul de luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupascu” Buzău a fost sfințit de către ÎPS Ciprian. A fost depus jurământul de păstrare al Drapelului de Luptă. După cuvântarea generalului de brigadă dr. Ovidiu Vasilică, Secretarul de Stat, Raed Arafat a înmânat Drapelul de Luptă inspectorului șef al ISU Buzău, Danuț Nicolae. La final, trupele de pompieri au defilat în fața autorităților prezente la solemnul eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =