ŞEFUL DEPARTAMENTULUI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ, RAED ARAFAT AȘTEPTAT SÂMBĂTĂ, DE SALVATORII BUZOIENI

0
1453

Autor: Newss.ro

   Evenimentul de sâmbătă 17 septembrie, organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Pompierilor din România este programat să înceapă la ora 14:00, în Piaţa Dacia, din municipiul Buzău. În această zi importantă, sfinţirea drapelului de luptă va fi făcută de către arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian. Drapelul de luptă ,,a fost acordat la data de 08.11.1997 prin Decretul Prezidenţial nr. 518/1997 Grupului de Pompieri „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău.

     Pentru profesionalismul, devotamentul şi curajul dovedit de militarii unităţii în intervenţiile împotriva flăcărilor şi a altor calamităţi naturale, Drapelul a fost decorat în 24.09.2004 prin Decretul Prezidenţial nr. 713, fiindu-i conferit Ordinul „Virtutea Militară” în gradul de CAVALER cu însemn pentru militari” este menționat în comunicatul ISU Buzău .

    Predarea drapelului va fi făcută de Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă doctor Raed Arafat. Festivitatea se va încheia cu defilarea întregului personal, precum şi a tehnicii de intervenţie din dotarea ISU Buzău. Pompierii îi invită pe buzoieni să fie alături de pompierii militari la acest moment important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 61 = 71