ȘEF DE POST DIN VRANCEA REȚINUT PENTRU LUARE DE MITĂ, ABUZ ÎN SERVICIU ŞI FAVORIZAREA FĂPTUITORULUI

0
1128

Autor: Newss.ro

     Ofițerii DGA sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea  au efectuat luni, 12 septembrie mai multe percheziții domiciliare la 2 persoane precum și la sediul unui post de poliţie al IPJ Vrancea. Anchetatorii îl acuză pe șeful de post că, în perioada ianuarie – august 2016, a primit în mod repetat, de la un pădurar printr-un intermediar, diferite cantităţi de material lemnos provenit din exploatarea ilegală a fondului forestier aparţinând ocolului silvic unde lucra pădurarul.

    Totodată, șeful de post mai este acuzat că, la data de 13.07.2016, nu a luat măsurile necesare în cazul unui accident produs de pădurar deși știa că acesta conducea fără permis o motocicletă neînmatriculată. Ba mai mult, polițistul l-a ajutat pe făptuitor să ascundă urmele infracţiunilor, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a autorului.

      Pe numele șefului de post, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru luare de mită, abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului precum și arestarea acestuia pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 91