ȘEDINȚA ȘI SCANDALUL! CAM AȘA SE DESFĂȘOARĂ, DE LA O VREME, ȘEDINȚELE CLM BUZĂU

0
1554

Autor: Newss.ro

     Consilierii PNL, PMP, PSRO şi independentul Constantin Ionescu au părăsit ședința Consiliului Local Municipal Buzău,  la doar câteva minute de la debutul acesteia. Singurii care au rămas de la Mișcarea Populară și PNL sunt Ion Marin şi respectiv Şerban Nicolae, acesta din urmă părăsind şedinţa, câteva minute mai târziu. Singura absență motivată a fost a social-democratului Fănică Bârlă. Reprezentanții PNL au cerut ca ședința de marți, 13 septembrie, să fie suspendată deoarece materialele de şedinţă aflate pe ordinea de zi au primit cu întârziere și necesită o analiză amănunțită și prin urmare, timp. Cum acest lucru nu a fost admis consilierii locali liberali, ai Mișcării Populare și independentul Constantin Ionescu au ales să părăsească ședința.  Chiar și în aceste condiții, reuniunea CLM Buzău a continuat având în vedere că a fost asigurat, totuşi, cvorumul.

        Pe ordinea de zi a ședinței CLM nu s-au aflat multe puncte de discutat însă, câteva dintre acestea vizează Compania de Apă. Mai exact, proiectul de hotărâre pentru aprobarea propunerilor de modificare a actului constitutiv al Societății Comerciale ,,Compania de Apă” S.A Buzău precum și împuternicirea avocatului  Lucian Sălcuțan să reprezinte municipiul Buzău în Adunarea generală a acționarilor Societății Comerciale “Compania de Apă” S.A. Buzău și proiectul de hotărâre privind propunerea de revocare a mandatului administratorului Societății Comerciale ,,Compania de Apă” S.A Buzău și numirea provizorie de noi administratori, până la momentul alegerii unora conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă precum și împuternicirea domnului Sălcuțan Alexandru Lucian să ducă la îndeplinire hotărârea de revocare a mandatului administratorului acestei societăți și de numire provizorie de noi administratori, până la momentul alegerii unora conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă.

        În ciuda unei majorități fragile în CML, toate punctele de hotărîre de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de marți 13 septembrie, a Consiliului Local Municipal au trecut. Ele au fost votate în unanimitate de către cei 13 consilieri rămaşi în sală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =