MIHAI STOICA AUDIAT MARȚI DE PROCURORII D.N.A. ÎN DOSARUL CĂRŢILOR SCRISE ÎN ÎNCHISOARE

0
1374

Autor: Newss.ro

  Directorul sportiv al Stelei București s-a prezentat marți la sediul Direcției Naționale Anticorupție unde este audiat de procurorii anticorupție care vor să afle modul în care au fost scrise cărțile de foștii detinuți. În acest dosar au mai fost audiați Gigi Becali și George Copos. Procurorii bănuiesc faptul că în momentul redactării ,,operelor științifice”, deținuții ar fi plagiat sau chiar ar fi primit ajutor din exterior.

     D.N.A. s-a autosesizat la începutul anului 2016 după ce s-a semnalat un număr record de deținuți care au scris cărți în perioada cât au fost încarcerați. Pentru moment, audierile sunt deocamdată la început și nu s-a început urmărirea penală față de vreo persoană.

    Directorul sportiv al Stelei București a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor. Din cele peste 1200 de zile cât ar fi avut de executat, Stoica a stat după gratii 640 de zile şi prin muncă şi cărţile scrise, el a câştigat în plus 214 zile. MM Stoica a scris 4 lucrări științifice pentru care a primit 120 de zile de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 39