BĂRBATUL CARE JOI A CREAT PANICĂ ÎNTR-UN MALL DIN FOCȘANI A FOST INTERNAT DE URGENȚĂ LA PSIHIATRIE

0
1182

Autor: Newss.ro

    Tanărul Mihai Pelin, din comuna Popeşti, poreclit Glonţ a fost internat vineri la un spital de psihiatrie. Din primele informații, medicii vor să afle dacă într-adevăr bărbatul ar suferi sau nu de afecțiuni psihice. Totul vine în contextual în care joi, tânărul de 24 de ani a creat panică într-o sală de Cinema dintr-un centru commercial din Focșani.

    Bărbatul a încercat să intre în sala de proiecţie cu o oră înainte de film însă nu a fost lăsat de o femeie de serviciu, fapt ce l-a scos din minți pe acesta. Angajata centrului comercial a chemat în ajutor echipa de pază, moment în care Mihai Pelin a intrat şi a încercat să se ascundă în tavanul fals, care s-a prăbuşit cu tot cu tanăr. Zgomotul asurzitor creat ca urmare a prăbușirii a 80 la sută din tavan a stârnit panică în rândul clienților mall-ului care au crezut că totul s-a întâmplat ca urmare a unei explozii și speriați au anunțat autoritățile.

    Centrul comercial a fost imediat împânzit de polițiști, pompieri, ambulanțe, reprezentanți ai D.I.I.C.O.T. și S.R.I. care au delimitat perimetrul și au evacuat din clădire toți clienții. În urma anchetei desfășurate la locul incidentului, procurorii D.I.I.C.O.T. au decis ca acest caz să fie soluţionat de către Parchetul de pe langă Tribunalul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 44