INFORMAȚII NOI PRIVIND INCIDENTUL DE LA MALL-UL DIN FOCȘANI. EXPLOZIA A FOST INFIRMATĂ DE CĂTRE AUTORITĂȚI

0
1757

Autor: Daniel Țigleanu

      Explozia din mall-ul din Focşani, care a avut loc joi a fost  infirmată. Potrivit informațiilor reprezentanţilor Poliţiei Române, bărbatul a fost lovit de o bucată din izolaţia tavanului unei săli de cinema, în timp ce acesta era evacuat de pază, iniţial fiind anunţată o explozie în incintă. Se pare că tânărul care a fost rănit ar fi detonat în incinta cinematografului, un dispozitiv artizanal de mici dimensiuni, pe carev l-ar fi făcut după ce ar fi citit unele indformații de pe internet. Nu se știe pentru moment dacă totul a fost în mod accidental sau intenționat. Cert este că bărbatul le-ar fi declarat medicilor că telefonul i-a explodat în mână. Medicii însă în baza rănilor suferite de tânăr au conchis că de fapt acesta a mințit vis a vis de incident.

explozie-bomba-happy-cinema

     Surse oficiale din anchetă au declarat că în urma cercetărilor la locul incidentului nu au fost descoperite substanţe explozive. De asemenea, nici asupra tânărului de 24 de ani nu au fost găsite urme de substanţe care ar fi putut declanşa o explozie. Totodată, a mai apărut o informație conform căreia bărbatul ar fi fost dat afară de angajații de la Cinema, din cauză că a intrat în locație deși nu era program cu publicul. Acesta a fost văzut de femeia de serviciu care i-a cerut să părăsească locul. Cum acesta s-a împotrivit, ea a chemat firma de pază. Cum tânărul a devenit recalcitrant mai mulți agenți ajunși în locul respectiv l-au imobilizat și tocmai încercau să-l scoată de acolo.

     În locul respectiv au ajuns și procurorii D.I.I.C.O.T. care ar fi declarat că zgomotul puternic a fost declanșat de căderea tavanului. Aproape 80 la sută din suprafața tavanului a căzut peste scaunele din sala Cinematografului. Bărbatul rănit în incidentul de la mall, un tânăr de 24 de ani din Popești se află acum în custodia poliției. Se pare că acesta este cel care se face vinovat de tot ce s-a întâmplat la central comercial.

jandarmi-intersectie-onasis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 + = 91