Halep o va înfrunta pe unguroaica Timea Babos în turul al treilea la US Open

0
1311
Simona Halep of Romania celebrates after she beat Caroline Wozniacki of Denmark in a semi final match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/Kamran Jebreili)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul cinci mondial, o va înfrunta pe unguroaica Timea Babos în runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Șlem.

Babos este la turneul american cap de serie numărul 31. Halep (24 ani) a mai învins-o pe Babos (23 ani, 34 WTA) în ambele dueluri de până acum, în 2013, în sferturi la Budapesta, cu 7-5, 6-1, și în 2015 în optimi la Guangzhou, cu 6-4, 6-0.Jucatoarea noastra , În runda a doua la US Open, a trecut de cehoaica Lucie Safarova, cu 6-3, 6-4.”Nu a fost un meci ușor. A fost dificil. La un moment dat am pierdut ritmul din cauza faptului că e stângace și nu e ușor de jucat împotriva ei. Știam că va fi dificil, pentru că luptă până la final”, a declarat Halep după meci, citată de site-ul WTA.

Timea Babos a fost lider în prima parte a sezonului în circuitul feminin la numărul de ași reușiți, iar acum se află pe locul al treilea, cu 219 ași în meciurile din 2016, dar este și a cincea la numărul de duble greșeli, cu 185 în 51 de meciuri, informeaza Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 26