CĂLCATĂ DE TREN LA CONSTANȚA

0
1218

Sfarsit ingrozitor pentru o femeie de 74 de ani din comuna constanteana Castelu. Batrana a fost lovita aseara de un tren in apropierea garii din localitate, iar medicii sositi imediat la fata locului spun ca femeia nu a avut nici o sansa.

A fost lovita in plin. Vecinii spun ca femeia obisnuia sa se plimbe cu trenul frecvent spre Constanta si cred ca, cel mai probabil, nu a auzit garnitura in momentul in care a incercat sa traverseze liniile de cale ferata. Maria Ungureanu lucrase in tinerete la caile ferate, iar vecinii spun ca facea frecvent ruta Castelu-Constanta. Nimeni insa nu isi explica ce s-a intamplat aseara. Cel mai probabil femeia s-a grabit sa prinda trenul care se apropia de gara, insa nu si-a dat seama ca este atat de aproape de ea. In momentul in care a incercat sa traverseze peste sinele de cale ferata a fost lovita in plin. Localnicii au sunat imediat la 112, insa medicii sositi imediat la fata locului nu au mai putut decat sa constate decesul femeii.

Cercetarile in acest caz au fost preluate de politistii de la Transporturi Feroviare, insa oamenii legii spun ca nu exista suspiciuni cu privire la cauzele mortii. Trebuie sa stabileasca insa imprejurarile in care s-a produs tragicul accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 14