TAB AL ARMATEI, IMPLICAT ÎN ACCIDENT

0
1287

Transportor blindat al armatei, eșuat în afara carosabilului! Asta au observat șoferii care au circulat miercuri seară pe DN2 B, în apropiere de municipiul Buzău.

TAB-ul a căzut de pe o platformă care transporta vehiculul militar spre o unitate din Focșani în momentul în care șoferul autotrailerului de armată a încercat să evite impactul cu un TIR al cărui șofer efectuase o depășire imprudentă. Evenimentul s-a produs pe DN 2B, la 7 kilometri distanță de municipiul Buzău. Ansamblul de vehicule militare se deplasa dinspre Ploiești spre Focșani iar în momentul în care era depășit de un TIR, a ieșit cu toate roțile din dreapta în afara părții carosabile. Transportorul blindat s-a desprins din ancore și a căzut de pe platforma autotrailerului.

Din fericire, vehiculul militar greu de zece tone s-a răsturnat spre câmp și nu către șosea, la acea oră traficul fiind intens. Șoferul autotrailerului de armată a încercat să evite impactul cu un TIR al cărui șofer efectuase o depășire imprudent. În urma căderii de pe platformă, o roată a transportorului care tocmai fusese reparat la Târgoviște s-a desprins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =