PRINȚUL PAUL, EXECUTAT SILIT

0
1125

A pierdut procesul cu un jurnalist britanic pe care l-a convins sa scrie un articol defavorabil despre principele Radu Duda şi acum este executat silit . Este vorba despre Printul Paul care acum este expus mediatic intr-o ipostaza mai putin placuta.

Executorul judecatoresc a organizat joi o licitatie pentru mai multe tablouri, sculpturi si alte obiecte de arta, licitatie ce trebuia sa aiba loc la casa din strada Alexandru Philippide din Capitala unde locuiesc Paul si sotia sa, Lia. Insa cand a ajuns la ora stabilita, impreuna cu mai multe persoane venite sa liciteze, poarta era incuiata si pe ea lipit un manifest prin care executorul era acuzat ca incalca legea. „Bunurile aflate in imobilul de la aceasta adresa sunt in totalitate detinute si inregistrate legal de catre Art Preservation Foundation din Liechtenstein. Fiind recunoscuta international si inregistrata in urma cu 10 ani, dupa ce ASR Printesa Lia a nascut in Romania pe micul Print Carol Ferdinand (pe 11 ianuarie 2010, n.r.). ASR Printul Paul a dorit sa protejeze patrimoniul Romaniei (statueta din bronz a lui Carol al II-lea, a reginei Maria etc.) si pentru a proteja bunurile Familiei Regale pentru fiul lor. (…) Majoritatea bunurilor sunt proprietratea Art Preservation Foundation din Liechtenstein iar restul sunt detinute de un prieten bancher englez al (sic!) carui sotie romanca a murit.

Executoarea a vazut si a luat la cunostinta toate actele legale si traduse in limba romana, recunoscute de Uniunea Europeana. Cu toate acestea, dansa continua prin mijloace abuzive si ilegale sa instraineze bunurile”. Reprezentantii autointitulatei „Familii Regale” mai spun ca vor actiona in judecata pe oricine va fi implicat in tranzactionarea bunurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha + 62 = 70