Simona Halep, încrezătoare pentru partida cu Lucie Safarova

0
1278
Simona Halep of Romania celebrates after she beat Caroline Wozniacki of Denmark in a semi final match of the Dubai Duty Free Tennis Championships in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Feb. 20, 2015. (AP Photo/Kamran Jebreili)

Dupa partida castigata categoric in primul tur la US Open in fata lui Kirsten Flipkens, Simona Halep este increzatoare pentru turul doi cu, cu cehoaica Lucie Safarova.

„O stiu destul de bine pe Safarova. Am jucat de multe ori si astept un meci foarte greu. Este o jucatoare buna, dar simt ca am sansa mea sa castig. Trebuie sa muncesc mult si sa cred ca totul va fi bine”, a spus Halep.

Simona noastra a recunoscut ca isi doreste sa castige turneul, dar a precizat ca nu stie daca va putea sa triumfe vreodata intr-un Grand Slam.Tenismena nascuta la Constanta si Safarova s-au intalnit de patru ori pana acum in circuitul feminin, Simona avand trei victorii.Lucie Safarova incearca sa isi revina dupa seria de probleme medicale care au prabusit-o in ierarhia feminina de pe locul 5, pe care se afla in urma cu un an, pana pe pozitia 44, pe care o ocupa in prezent.Intalnirea dintre Halep si Safarova se va disputa, cel mai probabil, joi seara la o ora ce va fi anuntata de catre organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =