PRU absoarbe traseişti de la PSD

0
1217

Mai multi parlamentari din tabara social-democratilor s-au inscris recent in Partidul Romania Unita (PRU) spunand ca au simtit nevoia sa participe la o noua constructie politica .

Printre cei inscrisi recent in partidul nationalist condus de Bogdan Diaconu, deputat si fost membru PSD, se numara mai mult fostiparlamentari PSD: Cristian Rizea, Mihai Sturzu, Ion Eparu si Daniel Savu, Marius Manolache, Camelia Khraibani, precum si fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta Mirel Palada. Ultimul venit este Sebastian Ghita, cel care a demisionat din PSD in noiembrie 2014, spunand atunci ca intre el si Victor Ponta, care era presedintele PSD, exista o diferenta de viteza, nu de continut intre ceea ce cred, ce gandesc.Ghita a mai declarat ca sunt discutii pentru ca PRU si PSRO, partidul infiintat si condus de Mircea Geoana, sa candideze pe liste comune la alegerile parlamentare din acest an.

Tot în PRU s-a înscris recent şi Senatorul de Buzau, Constantin Popa, ales initial parlamentar pe listele PPDD, care apoi a trecut la UNPR, ulterior ajungand in PMP, a anuntat ca s-a inscris in PRU deoarece nu poate fi „discipolul lui Basescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 50