CAMPIONAT MONDIAL LA MAMAIA

0
1144

A mai rămas mai putin de o saptamana până la startul Campionatului Mondial de Bob, care va avea loc în stațiunea Mamaia.

Până atunci însă, instalația este montată în Piața Ovidiu, acolo unde pe 4 septembrie se va desfasura Cupa României, un bun prilej pentru sportivele noastre să se obișnuiască cu pârtia. Campionatul mondial de bob va avea loc în acest an în stațiunea Mamaia, după ce în ultimii 12 ani a avut loc la Monaco. Este o realizare fantastică, iar echipajele României speră să obțină măcar o medalie. Cele mai mari șanse le au sportivele Maria Constantin și Andreea Grecu, cele care în 2015 au fost câștigătoarele Cupei Europei la bob. Până la debutul Campionatului Mondial care va avea loc pe data de 5 septembrie în Mamaia, se lucrează de zor la montarea pârtiei din Piața Ovidiu. Aici, pe întreg parcursul zilei de 4 septembrie va avea loc Cupa României la Bob, un bun prilej pentru sportivii români să se obișnuiască cu pârtia. Sportivele românce au venit și ele să dea o mână de ajutor la montarea pistei, dar au fost rapid trimise să se odihnească de către stafful tehnic..România va concura cu trei echipaje de băieți la bob dublu și trei de fete.

Organizarea unei astfel de competiții poate părea neobișnuită, fiind un sport specific de iarnă, însă pârtia nu va fi una de gheață, în locul lamelelor fiind montate roți. Campionatul Mondial se va desfășura între 5 și 11 septembrie în Piațeta Cazino din Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =