,,JOS LABELE DE PE PATRIMONIUL BUZOIENILOR!” VEZI CUI I-A FOST ADRESAT ACEST MESAJ

0
3263

Autor: Newss.ro

    Deputatul Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău îl acuză de acțiuni abuzive pe edilul orașului, Constantin Toma. Atacul lui Mocanu la adresa primarului face referire la intenția acestuia de a schimba statutul juridic al Crângului. Printr-un comunicat, parlamentarul face apel la clasa politică locală și le transmite public politicienilor buzoieni îndemnul de a nu mai tolera jocurile primarului social democrat Constantin  Toma. Iată comunicatul integral:

  ,,PMP spune „STOP” actiunilor abuzive ale primarului PSD Toma Constantin. Partidul Miscarea Populara Buzău se opune acțiunilor abuzive ale primarului PSD al municipiului Buzău, Toma Constantin, și spune public „stop” modului iresponsabil și discreționar al acestuia de a conduce Primăria reședinței de județ. Avem în vedere, în primul rând, afacerea cu iz penal care are ca obiect folosirea Crângului pentru interesul personal al lui Toma. PMP, prin acțiunile consilierilor săi municipali și prin orice alte mijloace politice și administrative necesare, va bloca orice demers dubios prin care PSD și Toma Constantin vor încerca schimbarea statutului juridic al Crângului, așa cum a anunțat acesta din urmă.

      Crângul este unul din simbolurile orașului nostru, are o valoare patrimonială inestimabilă pentru buzoieni și nu vom permite să ajungă o monedă de schimb pentru planurile murdare ale unui afacerist arhicunoscut pentru falimentarea răsunătoare a fabricilor pe care le-a administrat. Este inadmisibil ca pădurea Crâng să aibă aceeași soartă ca a altor importante obiective buzoiene, care au fost și nu mai sunt din cauza „managementului performant” al unor iresponsabili puși pe distrugere și pe jaf. Este inadmisibil ca pădurea Crâng să fie distrusă printr-o rețetă asemănătoare aceleia prin care Toma Constantin a „îngropat” Metalurgica.

      Patrimoniul municipiului Buzău și valorile simbolice ale acestui oraș nu sunt nici moșia dumneavoastră, nici zestrea electorală a PSD, domnule Toma! În campania electorală, atât PSD, cât și dumneavoastră, personal, ați promis modernizarea orașului, condiții mai bune pentru buzoieni și respectarea legii. În niciun caz punerea pe butuci a orașului și gajarea la bănci a patrimoniului public pentru obținerea de beneficii personale! Din păcate, unii politicieni care, teoretic, sunt în opoziție, nu fac altceva decât să joace cum le dictează PSD și Toma Constantin în Consiliul Local. A se vedea modul rușinos în care consilierii liberali au ajuns să facă jocurile groparului industriei buzoiene în CLM Buzău.

    În calitate de parlamentar și de președinte al PMP Buzău, cer public PSD și lui Toma Constantin să își ia gândul de la ideea de prăduire a Crângului. Jos labele de pe patrimoniul buzoienilor! Fac un apel la clasa politică locală și le transmit public politicienilor buzoieni îndemnul de a nu mai tolera jocurile penale ale primarului PSD Toma Constantin. Avem capacitatea politică de a forma în Consiliul Local o majoritate a opoziției care să lase PSD în inferioritate și care să se opună manevrelor murdare ale lui Toma. Acesta s-a dovedit, din primele zile ale mandatului, un primar iresponsabil, dispus la orice abuz și ilegalitate care să ajute planurilor sale. În final, îi asigur pe buzoieni că PMP va pune la punct o serie de acțiuni și de alianțe politice menite să opreasca modul de conducere iresponsabil și abuziv al primarului Toma Constantin.

     Președinte PMP Buzău,

     Deputat Adrian Mocanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 + = 87