ALICE PENEACĂ, ÎN CALENDARUL SPORTS ILLUSTRATED!

0
2763

Autor: Silvia Bunică

      Alice Peneacă participă la castingul pentru faimosul calendar al revistei Sports Illustrated care va apărea în 2017. Soția lui Bobby Păunescu, Alice Peneacă, este pe cale să dea lovitura în SUA. După ce a bifat o campanie globală a brandului Guess, imaginea ei a împânzit toate orașele lumii. După Guess, a urmat Loreal, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața cosmeticelor din lume. A realizat o ședință foto la Praga pentru ei și, împreună cu alte modele, Alice va reprezenta Loreal pe plan mondial.

     Marea ei lovitură ar putea fi însă în 2017. Alice a fost aleasă de celebra revista americană Sport Illustrated pentru a face parte din calendarul lor pe anul 2017. Calendarul este deja o tradiție și reprezintă o rampă uriașă de lansare pentru românca noastră. Alice pare că se pregătește deja să dea lovitura în America, pentru că soțul ei, omul de afaceri Bobby Păunescu, a publicat o poză cu viza pe care a obținut-o modelul în SUA: O1, o viză de muncă pentru persoanele care demonstrează rezultate excepționale într-un anumit domeniu.

     Bobby Păunescu este foarte mândru de performanțele soției lui și publică întotdeauna fotografii cu ea sau cu campaniile în care Alice Peneacă este implicată. Cei doi sunt căsătoriți de un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 82