ÎNFRÂNGERE UMILITOARE PENTRU STEAUA BUCUREŞTI

0
1233

Autor: Newss.ro

    Steaua Bucureşti a pierdut, marţi,16 august, scor 0-5, meciul disputat pe Arena Naţională, în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor. Formaţia antrenată de Pep Guardiola a ratat şi două lovituri de departajare, prin Aguero. Trupa de vedete a lui Guardiola a dominat autoritar meciul de pe Arena Națională și a punctat prin David Silva, Nolito și Kun Aguero – ultimul autor al unui hattrick.

   A fost 2-0 la pauză, după o prima repriză în care Manchester City a avut și două lovituri de la unsprezece metri, ambele irosite de argentinianul Aguero. Atacurile în valuri ale englezilor au mai consemnat și trei bare iar Niță, care a apărat primul penalty, a intervenit salvator la alte cateva mari ocazii ale oaspeților, fiind cel mai bun jucător al Stelei.

  Returul în care Manchester City va avea de îndeplinit o simplă formalitate pentru a intra în grupele Ligii Campionilor este programat la 24 august. După eliminarea din cea mai tare competiție inter-cluburi, Steaua își va continua parcursul continental în grupele Europa League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 67