BUZOIAN REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU CĂ A CONDUS BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS

0
2044

Autor: Newss.ro

     Tânărul de 24 de ani, din localitatea buzoiană Chiojdu a fost reținut de către polițiști pentru că a condus sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și precum și pentru că nu avea permis de conducere. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit faptul că în dimineața zilei de duminică, 14 august 2016, mai exact pe la ora 04:00, un alt tânăr, de aceeaşi vârstă şi din aceeaşi localitate, deși era băut și avea permis de conducere, a condus pe DN 10 în localitatea Siriu, din direcţia Buzău către Braşov.

      La un moment dat, el i-a dat mașina consăteanului său de 24 de ani pentru a conduce mai departe, în condițiile în care și acesta era băut, ba chiar și fără permis. În mașina în care se aflau cei doi tineri, mai erau doi bărbaţi din comuna Chiojdu, în vârstă de 17 şi respectiv 21 de ani. În timp ce se deplasau către Braşov, tânărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi apoi pe acostament, unde s-a lovit de pietre și pământ şi s-a răsturnat.

      În urma accidentului toți cei 4 au fost răniți ușor. Polițiștii ajunși la locul respectiv i-au testat alcoolscopic și au constatat că tânărul bănuit de producerea evenimentului rutier avea o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, miercuri, acestuia i s-a întocmit dosar penal și a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 80