EMOȚII PENTRU ABSOLVENȚII DE LICEU DIN BUZĂU ȘI NU NUMAI. DE MARȚI, 16 AUGUST, ÎNCEPE BAC-UL DE TOAMNĂ

0
1351

Autor: Newss.ro

     Deși pentru unii vacanța este în toi, pentru cei care nu au luat BAC-ul din diferite motive vin clipe pline de emoții și de examene. Astfel, marți, 16 august va avea loc prima probă a examenului, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, urmând ca până pe 19 august să aibă loc și celelalte probe orale.

     Pe data de 22 august este programat examenul scris la Limba şi literatura română, pe 23 august – proba scrisă la limba maternă, pe 24 august – proba obligatorie a profilului şi pe 26 august – proba la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe 29 august, urmând ca cei nemulţumiţi de rezultate să depună contestaţii în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afișate afişate pe 1 septembrie.

     La sesiunea iunie – iulie a examenului de bacalaureat din 2016, în județul Buzău, rata de promovare, a fost înaintea depunerii contestațiilor, de 65,58 la sută. După corectarea contestațiilor procentul de promovabilitate a crescut cu peste 3 procente, de la 65.58 % la 69. 07 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 15 = 23