BREAKING NEWS: ACCIDENT GRAV PE DN2E85, ÎN LOCALITATEA GURA CÂLNĂULUI, JUDEȚUL BUZĂU

0
3628

Autor: Newss.ro

     UPDATE 2: Persoana căriea medicii i-au efectuat manevre de resuscitare nu a mai putut fi salvată. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani din Vrancea. În urma anchetei la fața locului, polițiștii buzoieni au stabilit cum anume s-a produs nenorocirea. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agent șef adjunct Mihail Drăghiciu ,,un bărbat de 47 de ani din Suceava care se deplasa din direcția Râmnicu Sărat – Buzău, pe DN2E85 din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo, a virat stânga iar în curbă a derapat și a intrat în coliziune cu parapet din piatră, fără să rezulte rănirea vreunei persoane. Ulterior mai multe mașini au oprit pentru a scoate autoturismul în afara părții carosabile, moment în care, un șofer de 35 de ani din Bacău, ce circula din aceeași direcție Râmnicu Sărat – Buzău, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum nefavorabile cauzate de ploaie, în curba de la stânga a intrat în coliziune cu primul autoturism și a acroșat 6 persoane care erau pe lângă acesta. Un bărbat de 35 de ani din Vrancea a murit, o pasageră de 47 de ani, din primul autoturism a fost grav rănită iar alte 4 persoane au suferit traumatisme ușoare. Este vroba despre o femeie, a doua pasageră din primul autoturism și trei bărbați.

     UPDATE 1: Se pare că în urma accidentului 6 persoane au fost rănite. Un conducător auto din Suceava nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat într-un mal de pe marginea drumului și s-ar fi răsturnat. În zonă au oprit 3 mașini, iar oamenii din acestea autoturisme au sărit în ajutor persoanelor din mașina răsturnată. La un moment dat un alt autoturism a derapat și a intrat în plin în persoanele aflate pe drum. Se pare că, pentru una dintre cele 3 victime, medicii îi efectuează manevre de resuscitare.

    ȘTIREA INIȚIALĂ:Evenimentul rutier s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 06:38, pe raza localității Gura Câlnăului. Din primele date, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului dintre acestea 4 persoane ar fi fost rănite. Circulaţia rutieră pe DN2 Buzău – Râmnicu Sărat a fost întreruptă pe raza localității Gura Câlnăului, până când răniții au fost preluați iar polițiștii au efectuat cercetări la fața locului. În zona accidentului se află mai multe ambulanțe precum și o autospecială de la ISU Buzău. Cum coada de mașini se întindea pe câțiva kilometri, traficul pe raza localității Gura Câlnăului a fost reluat însă doar pe un fir, circulându-se alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =