PANICĂ AZI-NOAPTE ÎN VRANCEA. UN AUTOCAR PLIN CU COPII LA UN PAS SĂ SE RĂSTOARNE

0
1298

Autor: Daniel Țigleanu

     Un autocar înmatriculat în Ucraina, în care se aflau 63 de persoane dintre care 50 de copii cu vârste peste 10 ani şi 13 adulţi, a fost la un pas să se răstoarne pe şoseaua europeană, între localitățile Garoafa şi Focşani, județul Vrancea. Șoferul autocarului a scăpat maşina de sub control, a ieşit în afara şoselei şi s-a oprit într-un lan de porumb.

     La locul accidentului au fost trimise o autospecială de descarcerare şi un SMURD, dar şi trei ambulanţe de la Serviciul Județean de Ambulanță şi echipaje de Poliţie. Nimeni nu a fost rănit, însă doi adulți au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

      Cele 63 de persoane din Ucraina au fost preluate de către autorităţile vrâncene şi transportate cu un microbuz şcolar la căminul cultural din localitatea Garoafa. Aici ei au primit ceaiuri şi mâncare şi s-au odihnit peste noapte. La Garoafa va ajunge un alt autocar care a plecat din Bulgaria şi care-i va prelua pe turişti pentru a-i duce spre litoralul bulgăresc, acolo unde se îndreptau în momentul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 42