FOCȘĂNEANUL BEAT CRIȚĂ, CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL DE LÂNGĂ MCDONALD’S, DIN BUZĂU, A FOST ARESTAT

0
2198

Autor: Newss.ro

    Bărbatul de 45 de ani din Focșani care, beat fiind, a provocat luni după-amiază un accident spectaculos pe Bulevardul Unirii, din municipiul Buzău a fost arestat marți de către polițiști  pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Acesta, la volanul unei autoutilitare, în timp ce se deplasa de la Ploiești către Focșani, pe Bulevardul Unirii, a făcut o manevră imprudentă și s-a răsturnat.

    Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul Drager care a arătat o alcoolemie în aerul expirat de 1,01 mg/l. Acesta a fost dus la spital iar aici, la momentul prelevării mostrelor biologice de sânge, la prima probă de sânge, focșăneanul a avut o alcoolemie de 2,05 gr. ‰ și 1, 90 gr.‰ la cea de-a doua probă.

   ,,În urma propunerii formulate de polițiști, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău a pus în mișcare acțiunea penală împotriva suspectului și a sesizat instanța de judecată, iar Judecătoria Buzău a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 zile” se arată în comunicatul IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 90