ACCIDENTE PE BANDĂ RULANTĂ ÎN JUDEȚUL PRAHOVA

0
1426

Autor: Daniel Țigleanu

    Mașini distruse, mai multe persoane rănite și un deces. Este bilanțul negru înregistrat marți, pe drumurile din județul Prahova. Un prim accident a avut loc pe la ora 06:00, pe DN1, în zona localității Băicoi, pe sensul de mers către Brașov unde un TIR s-a rasturnat. Timp de o oră, cât a durat mutarea colosului de pe drum, șoferii care traversează zona au circulat pe o singură bandă de mers.

   După aproape trei ceasuri de la primul eveniment rutier, în zona Paralela 45, două autoturisme s-au lovit, în urma impactului dintre acestea o persoană fiind rănită și dusă de urgență la spital. Puțin după ora prânzului, un biciclist a fost grav rănit după ce a fost acroșat de un autoturism. Incidentul s-a produs în municipiul Ploiești, pe strada Roșiori. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de accident.

   În jurul orei 13:30, tot în Ploiești, pe strada Andrei Muresanu, 4 autoturisme au fost implicate într-un carambol, în urma căruia o persoană a fost rănită. Cel mai grav accident a avut loc în localitatea prahoveană, Balta Doamnei, unde un bărbat a murit după ce a căzut din căruță. Polițiștii aflați la locul tragediei au demarat cercetările pentru a afla cum anume s-a putut produce nenorocirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 42