VREȚI SĂ AJUNGEȚI LA MUNTE SAU LA MARE? VEDEȚI AICI CUM ESTE TRAFICUL SÂMBĂTĂ DIMINEAȚĂ

0
1484

Autor: Newss.ro

        Centrul Infotrafic anunță că sâmbătă dimineață, traficul rutier pe DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară flunet pe sensul de mers către Brașov. Totuși, este foarte posibil ca, în orele următoare, traficul să se intensifice pe sensul de mers către Brașov și să se aglomereze la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești, precum și pe raza stațiunilor Sinaia și Bușteni. În cazul în care pe drumul către stațiunile de pe Valea Prahovei circulația va fi îngreunată, mai ales între Ploiești și Brașov, pe sensul de urcare, polițiștii le recomandă conducătorilor auto următoarele rute alternative:

–  către Braşov, DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele;

– către Sinaia, DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgovişte – Fieni – Sinaia.

Pentru zona Bran – Moeciu, variantele sunt:

  • A1 Bucureşti – Piteşti, DN73 Piteşti – Braşov;
  • DN1 Bucureşti – Ploieşti – Predeal, DN73A Predeal – Râşnov, DN73 Râşnov – Bran – Moeciu.

    Trafic intens se anunță și pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța. Sâmbătă dimineață, conform Centrului Infotrafic, la ieșirea de pe Autostrada A4 și intrarea pe DN39, s-a format o coloană de autovehicule. DN39 nu poate prelua traficul de pe autostradă, la Agigea capacitatea de circulație a acestuia fiind diminuată din cauza lucrărilor care se execută la podul de la Agigea (două dintre cele patru benzi sunt închise – detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

trafic-auto      Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea, poliţiştii rutieri le recomandă șoferilor să folosească noul pod. Astfel, cei ce vine pe autostrada A4, înainte de ieşire ,,conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 – Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord. În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39. Prin stația de taxare de la Fetești, se trece fără probleme deosebite de fluență” informează Centrul Infotrafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 83