HOROSCOP 05 – 11 AUGUST

0
1695

Autor:  SKAT

BERBEC – Munca, efortul sunt importante pentru voi acum şi va trebui să vă puneţi la curent cu noile reglementări, cu legislaţia, pentru a rezolva anumite probleme. Oricum nu puteţi mulţumi pe toată lumea.

TAUR – Amoros, nu o să fiţi deschişi sau binedispuşi, căci ceva vă nemulţumeşte şi aveţi tendinţa de a vă însingura sau măcar a vă mai tempera sentimentele.

GEMENI – Dorinţa de a aduce modificări la domiciliu sau chiar de a vă muta, întâmpină tot felul de blocaje şi situaţii dinspre exterior. Unele sunt legate de profesie, acolo unde ceva înşelător ori confuz s-a petrecut.

RAC – Sectorul educaţional, informaţional comunicativ şi de drumuri este foarte aglomerat pentru voi. Se predă, se publică şi se studiază acum, cu rezultate satisfăcătoare legate de ceea ce veţi descoperi.

LEU – Veţi lua lucrurile prea într-un mod personal şi veţi avea tendinţa de a reacţiona rapid la orice vi se pare ofensator sau care sună a ameninţare asupra voastră ori a celor dragi vouă.

FECIOARA – E foarte important să aveţi încredere în voi şi în dorinţele voastre, aducând în prim plan preocupări de dezvoltare personală, de îngrijire a ţinutei şi de progres al fiinţei voastre.

BALANŢĂ – Veşti nu prea plăcute sunt gata să apară şi nu-i exclus ca ele să facă referire la ceva ce a stat în secret până acum. Drumurile vi se blochează şi ar fi bine să amânaţi călătoriile.

SCORPION – Financiar, depuneţi eforturi ca să reuşiţi să vă descurcaţi cu cheltuielile de zi cu zi. Iar dacă vă stabiliţi o ţintă, un ideal pentru care doriţi să luptaţi, trebuie să vă cunoaşteţi limitele.

SĂGETĂTOR – Se anunţă o intensificare a relaţionării cu rudele, în special cu fraţii ori surorile, dar poate că şi cu vecinii sau oamenii din imediată apropiere.

CAPRICORN – Starea de spirit nu vă e promiţătoare şi e posibil să traversaţi dezbateri aprinse în care să vă faceţi duşmani puternici. Oricum, puterea minţii şi controlul acesteia joacă un rol important.

VĂRSĂTOR – Axa financiară este activată şi pune presiune asupra unui vis pe care doriţi să îl vedeţi realizat. Întâmpinaţi tergiversări din lipsa banilor pentru investiţii ori că nu găsiţi oameni care să vă susţină.

PEŞTI – Cariera şi poziţia socială vor fi în prim plan ceva timp de acum încolo, mai ales pentru aceia aflaţi în funcţii de conducere sau care au afacerea lor. Dacă acei nativi au ajuns în punctul critic în care singuri nu se mai descurcă, o soluţie ar fi parteneriatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =