ZONA UNDE A MURIT TÂNĂRA DE 20 DE ANI, LA UN CONCERT LIVE ÎN BUZĂU A DEVENIT LOC DE PELERINAJ

0
4401

Autor: Newss.ro

        Lumânări, candele, mesaje de adio şi o poză cu Ana Maria, tânăra de 20 de ani care s-a stins sâmbătă noapte la un concert live din Piaţa Dacia, Buzău. Aşa arată locul unde, în urmă cu câţiva ani era Casa Cărţii şi unde Ana a căzut ca secerată la pământ. Lângă o poză cu Ana, cunoştinţe şi oameni mişcaţi de tragedia tinerei dar şi a familiei acesteia au depus candele şi lumânări.

13872400_1263202957037354_71615361_n     Mesajele lăsate pentru Ana Maria sunt cutremurătoare:,,Să te odihneşti în pace, înger frumos!” ,,În seara asta ascultă cu noi Cargo – îţi plăcea să fii cu noi aici!“. Şi prietenul ei, David i-a lăsat Anei un mesaj emoţionant:,,Dumnezeu să te odihnească în pace buburuza mea scumpă. Sper că unde ești acum zâmbești la fel de frumos și des. Nu te voi uita niciodată!

13900938_1263202983704018_1079912988_n    Ana Maria avea 20 de ani și terminase în 2016, Colegiul Național Pedagogic din Buzău. Sâmbătă seară a ieşit cu mai mulți prieteni la concertele organizate în Piața Dacia din municipiul Buzău. La un moment dat, în jurul orei 22, în timpul concertului live al trupei Zdob și Zdub, din senin tinerei i s-a făcut rău. S-a retras în zona fostei librării Casa Cărţii, loc mai puțin aglomerat, după care s-a prăbusit. A fost dusă pe braţe la punctul de prim-ajutor. Aici asistenții medicali au văzut că fata nu mai reacţiona şi au început imediat manevrele de resuscitare. Au chemat în ajutor și ambulanța. A fost imediat dusă la Secţia UPU a Spitalului Judeţean Buzău unde, vreme de 45 de minute, i s-au efectuat manevre de resuscitare. În zadar, fata murise.

   Tragedia este imensă atât pentru cunoscuţi cât mai ales pentru familie. În urmă cu jumătate de an, tânăra de 20 de ani îşi pierduse tatăl. Marcată de suferinţă, Ana Maria a picat examenul de bacalaureat, dar se pregătea intens să-l ia pe cel din toamnă. Visul ei era să ia la Facultatea de Psihologie. Aripile Anei însă s-au frânt, lăsând în urma ei multă durere. Poliţiştii au deschis acum o anchetă iar medicii legişti urmează să stabilească ce anume s-a întâmplat cu Ana. Tânăra avea astm. Purta mereu la ea un spray care să o ajute să respire în momentele de criză astmatică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 + = 86