ZI PLINĂ PENTRU POMPIERII BUZOIENI. INCENDII CU NEMILUITA ÎNTR-O SINGURĂ ZI

0
3209

Autor: Daniel Țigleanu

    UPDATE: La ora 22:52 a izbucnit un alt incendiu de vegetație uscată în localitatea buzoiană Brădeanu. Din primele date este vorba de aproximativ 3 hectare. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă iar un echipaj de 6 pompieri se luptă să stingă flăcările.

     ȘTIREA INIȚIALĂ: Primul dintre incendii a fost semnalat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ora 01:00. Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe Șoseaua de Centură a Buzăului. După mai bine de trei ore, tot în ziua de sâmbătă, ei au avut de stins un al incendiu care s-a produs în zona Drăgaica, din municipiul Buzău. La acest moment, 6 pompieri buzoieni se luptă să lichideze un incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Gălbinași.

    ,,La locul intervenției s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă. Cei 6 pompieri lucrează pentru lichidarea incendiului folosind lopeți, cazma și mături de nuiele. Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 400 mp” a declarat pentru newss.ro Plt. Adj. Șef. Vasile Prahoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului  Buzău. Imediat ce incendiul va fi lichidat pompierii vor demara o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =