HOROSCOP 29 IULIE – 04 AUGUST

0
2030

Autor: SKAT

Berbec – Urmează o perioadă de ajustări, în care o să vă debarasaţi de lucruri sau de oameni care au stat în calea progresului vostru. Iar dacă aţi adus modificări în carieră, vă adaptaţi noilor sarcini şi noilor condiţii de lucru.

Taur – E perioada în care vă este testată credinţă,valoarea şi ideile,puterea de rezistenţă şi angajamentele pe care vi le-aţi asumat.Fiţi precauţi în deciziile importante!

Gemeni – Nu e linişte căci situaţiile diferite se perindă în faţă voastră una după alta. Oricât de mult aţi încerca să stabili o ordine a priorităţilor,constataţi că de fapt toate sunt la fel de importante.

Rac – Sunteţi optimişti şi deschişi,sociabili şi puşi pe fapte mari. Veţi aborda filozofic multe din probleme, veţi fi dispuşi să învăţaţi din greşeli în aşa fel încât să nu mai pierdeţi timpul repetând erori la nesfârşit.

Leu – Sunteţi ambiţioşi, plini de dorinţă de acţiune, bun simt şi generozitate. Aveţi nevoie însă de precauţie, aşa încât să puteţi profita de abilităţile de a conduce.

Fecioara – Deveniţi mai siguri pe voi ,vă veţi simţi mai bine în pielea voastră şi toate astea vor contribui la entuziasmul cu care abordaţi toate probleme. Starea de sănătate se va ameliora simţitor,deci un alt motiv de mulţumire.

Balanţă – Veţi avea claritate în gândire, putere bună de judecată şi percepţie a lucrurilor. Încercaţi să priviţi problemele în ansamblu, fără să vă cramponaţi de detalii şi încercaţi să comunicaţi pozitiv!

Scorpion – Nu ar trebui să îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru, ci să vă luaţi soarta în propriile mâini. Luaţi atitudine, iar dacă primele uşi la care ciocăniţi rămân închise, atunci e nevoie să vă transformaţi voi modul de percepţie.

Săgetător –  Depuneţi o mulţime de energie spre chestiuni care nu vă sunt de niciun folos real, pe lucruri minore care nu fac altceva decât vă risipesc în multe direcţii fără scop. Revizuiţi-vă aşadar atitudinea!

Capricorn – E foarte important să descoperiţi motivaţiile ascunse pentru care atrageţi lucruri şi situaţii complicate în viaţa voastră. De multe ori oamenii pe care îi atragem sunt oglinda noastră.

Vărsător – Să nu scoateţi din calculele voastre posibilele călătorii,în special pe distanţe scurte. Atenţie însă,căci ele se vor dovedi a fi altfel decât le aşteptaţi.E mai bine să nu fie aşteptări prea mari dacă nu doriţi să rămâneţi dezamăgiţi.

Peşti – Sunteţi ocupaţi până peste cap, în special la serviciu, cu o grămadă de informaţii contradictorii ce vă parvin şi vă bulversează. Dacă situaţia se complică, cereţi o a două opinie din partea altora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 19