SITUAȚIE INCREDIBILĂ ÎN PLOIEȘTI! PARCUL BUCOV ȘI SALA SPORTURILOR S-AR PUTEA ÎNCHIDE DIN CAUZA INVAZIEI DE INSECTE

0
2286

Autor: Newss.ro

    Este știut că mai ales în perioada verii, insectele își fac apariția mai ales dacă, administrația locală nu își face treaba să împrăștie soluție împotriva acestora. Situații în care oamenii se trezesc pișcați de insecte – purici, țânțari sau căpușe sunt întâlnte în Parcul Bucov și Sala Sporturilor din municipiul Ploiești. Cam așa arată Ploieștiul, la doar 2 luni de la preluarea Primăriei de către Adrian Dobre.  Edilul a declarat că, în cursul zilei de joi, 28 iulie, va emite un punct de vedere vis a vis de problemele ce i-au fost semnalate de către ploieșteni.

        Astfel, din cauza căpușelor și țânțarilor, cele două locații s-ar putea închide. Ploieștenii au reclamat invazia de insecte iar părinții se tem să-și mai plimbe copiii prin parc. Situația a devenit critică, la Ploiești, unde administratorii parcului Bucov anunță că vor închide grădina din cauza insectelor care au invadat întreg perimetrul zonei de agrement și a grădinii Zoologice.

       Și de parcă nu era de ajuns această situație, mai nou, oamenii spun că pe Bulevardul Castanilor, zeci de șobolani morți zac pe spațiul verde, fără ca Primăria să trimită echipe care să ridice hoiturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 11