CORINA BUD ȘI-A FĂCUT DE CAP, ÎN ORAȘ!

0
1725

Autor: Silvia Bunică

       Cu cine s-a văzut artista în mare secret? Mai exact, după ce l-a trimis pe soțul ei cu Robin la cursurile pe care fiul lor le urmează, Corina și-a luat bicicleta pe care Nelu Bud tocmai o reparase și a plecat în oraș. Dar nu aiurea, la plimbare, cu la o întâlnire. Mai exact, ea s-a văzut un bărbat, amic de-al ei, alături de care a savurat un prânz și de care părea să fie extrem de apropiată.

        Apoi, cât timp artista a fost ocupată să își ia lucrurile din restaurantul cu pricina, el s-a jucat puțin cu bicicleta ei și, ca un bărbat galant, a ajutat-o pe cântăreață săî o împingă până la următoarea lor destinație. Iar destinația aleasă, la care au mers pe jos, a fost un supermarket de unde, împreună, cei doi au făcut câteva cumpărături, pungile pline fiind așezate, strategic, pe ghidonul bicicletei.

       Apoi, după ce s-au încheiat cumpărăturile, cei doi au luat decizia de a se despărți, nu înainte de a se pupa, iar Corina a suit pe bicicleta reparată de soțul ei și s-a îndreptat spre casă, loc în care era deja, probabil, așteptată de Nelu Bud și de fiul lor, Robin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 77