ACȚIUNE INEDITĂ ASTĂZI LA RÂMNICU SĂRAT. VEZI DESPRE CE ESTE VORBA

0
3634

Autor: Daniel Țigleanu

    Peste 400 de copii, tineri și adulți au schimbat vineri dimineață, înfățișarea Parcului Central, din Râmnicu Sărat, județul Buzău, în cadrul proiectului de voluntariat ,,Culorile României”, în parteneriat cu o companie de lacuri și vopsele. Cu toții, înarmați cu pensule și cu vopsele s-au apucat de treabă și nu s-au oprit până nu au terminat. ,,E un motiv extraordinar de bucurie, în primul rând, pentru că văd atât de mulți tineri care au ieșit din casă pentru a participa alături de noi (…) la activitatea de vopsire a gardului Parcului Municipal. Este o ocazie de a demonstra că ne pasă de comunitatea noastră, iar vopsirea gardului nu reprezintă decât un motiv de a ne demonstra spiritul civic, dragostea față de comunitate și putința noastră de a fi parte din schimbarea prin care orașul trece” a declarat președintele Onix, Florin Ceparu.

13814363_10206781662195753_338282914_n    Campania de vineri își propune susținerea proiectelor inițiate în interesul comunităților, atât în zona urbană, cât și în cea rurală. ,,În momentul în care am ales Râmnicu Sărat, ni s-a spus că e un oraș viu și că are un număr foarte mare de voluntari. Evident că am crezut în această declarație și din acest motiv suntem în Râmnic. Recunosc faptul că sunt absolut încântată. N-am văzut în viața mea atâția oameni la un loc și cu o vârstă atât de fragedă, care sunt alături de bunici. E clar că în orașele atât de mici este foarte multă viață. Și faptul că puțini dintre noi dau atenție comunităților mici e un păcat. Ar trebui să facem mai multe în sensul ăsta” a menționat Silvia Teodorescu, PR, la o companie de lacuri  și vopsele.

     Pe lista obiectivelor din Râmnicu Sărat care își vor schimba radical înfățișarea în perioada următoare se numără Parcul Municipal, Colegiul Național ,,Alexandru Vlahuță”, Școala nr.1, Școala ,,Vasile Cristoforeanu”, Cercul Militar și Stadionul Municipal. În total, 4 tone de vopsea vor aduce o nouă culoare orașului râmnicean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =