RAPID SPUNE ADIO LIGII I?

0
1377

Autor: Leonard Bunilă

      Rapid a sperat la o minune, în al 12-lea ceas, dar aceasta nu s-a produs. Judecătorii Curții de Apel București au amânat miercuri, pentru 24 august, din lipsă de procedură, procesul în care Rapid cere suspendarea falimentului. Decizia semnează practic sentința actualei echipe.

      Rapid este în faliment din 13 iunie, clubul nu mai are jucători și antrenori sub contract, conducători, bază de pregătire și nici personal administrativ. Presată de contractele cu televiziunile, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că în locul giuleștenilor va juca ACS Timișoara, pentru a avea 14 echipe.

    Conform propriilor regulamente, însă, LPF nu are dreptul să elimine Rapidul, pentru că acesta are toate actele necesare, inclusiv licența de Liga 1. Potrivit regulamentelor FRF și LPF, echipa trebuie menținută în prima ligă și, după două etape în care nu se va prezenta, exclusă din competiție. Numai că, tot potrivit regulamentului, nu se mai poate aduce apoi altă formație în loc, iar Liga 1 ar trebui să continue cu 13 echipe.

     Dacă va fi exclus din Liga 1, Rapidul poate da în judecată LPF, cu șanse maxime de câștig. Singura salvare pentru Iorgulescu ar fi ca reprezentanții Rapidului să se ceară singuri afară din competiție. În acest caz, echipa ar mai avea o șansă de a juca în Liga 2, care începe pe 30 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 59