DN2E85 SUB ASALTUL POLIȚIȘTILOR BUZOIENI! ȘOFERII INDISCIPLINAȚI TRAȘI PE DREAPTA ȘI SANCȚIONAȚI LA SÂNGE

0
3648

Autor: Daniel Ioniță

        Șoferii care au tranzitat miercuri, județul Buzău, pe Drumul European 85 au avut parte de o surpriză neplăcută. Nu este vorba despre un ambuteiaj în trafic, sau de lucrări în zonă ci…de polițiști. 5 aparate radar, în sistem cascadă au împânzit tronsonul, iar cei care le-au tratat cu indiferență s-au trezit trași pe dreapta și sancționați pentru neregulile cu care au fost prinși în trafic.

politie 1       Polițiștii buzoieni nu au ratat nimic: de la viteza prea mare, până la nepurtarea centurii de siguranță sau vorbitul la telefon, în momentul conducerii autoturismului. Într-o perioadă extrem de scurtă, zeci de șoferi au fost prinși că au depășit viteza legală în zonă. ,,Am înregistrat într-adevăr un număr destul de mare de abateri pe linia vitezei excesive, sens în care noi urmărim să atragem atenția tuturor conducătorilor auto de a respecta normele rutiere și în principal această cauză care o reprezintă viteza excesivă sau neregulamentară.(…) Până în momentul de față, cea mai mare viteză înregistrată este de 89 de km/h în localitate” a declarat pentru newss.ro comisar șef Silviu Dinu, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Buzău.

politie3

      Un lucru este sigur. Șoferii indisciplinați care au fost sancționați cu siguranță, cel puțin pentru o perioadă, vor fi mult mai atenți în trafic. Asta însă nu înseamă că pericolul pe acest tronson a trecut, mai ales că DN2E85, alături de alte tronsoane din țară, este deja cunoscut drept ,,Drumul Morții”.

politie4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 41