CANDIDATĂ DIN BUZĂU PRINSĂ CU ,,METODA HANDSFREE” LA EXAMENUL DE TITULARIZARE

0
1673

Autor: Newss.ro

        ,,Metoda handsfree” pare să meargă doar la elevi, nu și la dascăli. O poate recunoaște cu ,,mâna pe inimă” o candidată din Buzău care, a fost eliminată de către supraveghetori de la examenul de titularizare, pentru tentativă de copiat. ,,Este vorba despre o persoană care a fost prinsă cu niște căști în urechi, în timpul examenului de titularizare de către supraveghetorii din sală. Aceasta nu a vrut să recunoască la început și cu greu a fost convinsă să părăsească sala de examen” a declarat pentru newss.ro profesor Florina Stoian, inspector general școlar al IȘJ Buzău.

        La examentul de titularizare au fost scoase la concurs 756 de posturi cu normă întreagă și cu jumătate de normă. La nivelul județului Buzău au participat 372 de profesori, învățători și educatori. 71 dintre aceștia au ales să lipsească de la examen. 32 din motive personale iar alți 4 din motive medicale. Conform IȘJ Buzău, cea mai mare concurență s-a înregistrat la posturile de învățători și educatori.

    Rezultatele urmează să fie afișate pe data de 27 iulie. Până pe 28 pot fi depuse contestațiile urmând ca pe 3 august să fie făcute publice rezultatele finale, după corectarea lucrărilor contestate. Pe durata a două zile, luni – 08 august și marți  – 09 august, vor fi repartizați candidații care au luat la examenul de titularizare nota 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =