BĂRBAT ÎN PERICOL DE ÎNEC LA NEPTUN

0
1477

Autor: Daniel Țigleanu

     UPDATE: După mai bine de patru ore de căutări, echipele de salvatori au găsit trupul neînsuflețit al tânărului de 24 de ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Pompierii și medicii constănțeni sunt în alertă după ce au fost anunțați că o persoană este în pericol de înec. În urmă cu puțin timp, o echipă ISU Dobrogea a fost chemată,printr-un apel la serviciul unic de urgenţă 112, să intervină în staţiunea Neptun, pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului. În zonă au plecat și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. Se pare că medicii ar fi fost anunțați că persoana s-ar fi înecat. Bărbatul este în continuare căutat de către scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență dar și de către personalul poliției de frontieră.

     Odată ajunși la solicitare pompierii au aflat că era vorba de două victime care erau în pericol de înec. Este vorba de un bărbat de 50 de ani și nepotul său, un tânăr de 24 de ani.  Aceştia se aflau pe Plaja Prezidenţială din Neptun, iar la un moment dat, nepotul a intrat în mare pentru a face o baie. Din cauza valurilor foarte mari, tânărul nu a mai ieșit la suprafață. Unchiul acestuia a intrat în apă pentru a-l căuta însă era la un pas să se înece. A fost scos la timp de către salvamari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 19