HAINE NOI, PENTRU STEAUA BUCUREȘTI

0
1551

Autor: Newss.ro

     Roș albaștrii vor purta din noul sezon, tricoruri albe. Noul look al Stelei a fost ales special din acest sezon, tocmai pentru a marca cei 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor, în 1986, la Sevilla, când a bătut Barcelona la lovituri de departajare. Noile tricouri le vor înlocui pe cele de culoare galbenă, folosite în ultimele două  sezoane.

     Pe site-ul clubului bucureștean apare și poza cu noul echipament al steliștilor. Acesta este inspirat de cel folosit în 1986 la cel mai important moment din istoria clubului bucureștean. În mai 1986, echipa FC Steaua București devenea prima echipa din Estul Europei care a câștigat cel mai important trofeu de club, reușind să învingă la Sevilla, echipa FC Barcelona.

STEAUA IN 1986     ,,Noul echipament este de culoare albă, cu detalii de culoare rosie. Gulerul are formă modernă – v-neck, și are integrată o bandă de culoare roșie în partea din spate. Părțile laterale ale echipamentului au o dungă de culoare roșie care se intinde pe toată lungimea tricoului și a sorțului. Dungile laterale expandează, atunci când jucătorul se află în mișcare, pentru a oferi o ventilație îmbunătățită și pentru a dezvălui inserții de culoare albastră care sunt poziționate dedesubt.

    Jambierele sunt de culoare roșie și prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor. Prin contrast cu tricoul și sorțul ele scot în evidență cea mai dinamică parte a corpului jucătorului, zona de jos a picioarelor, pentru a accentua senzația de viteză și pentru a oferi o un plus de culoare” se menționează pe site-ul clubului Steaua București. Noul echipament este realizat de o cunoscută firmă de echipamente sportive din lume. Acesta va fi vândut din august, la magazinele din România ale firmei respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 45