BREAKING NEWS: COPIL LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI DIN DREPTUL PARCULUI MARGHILOMAN DIN BUZĂU

0
3050

Autor: Daniel Țigleanu

        Știm deja că trecerile de pietoni au devenit în ultima perioadă, un loc în care nu te prea mai simți în siguranță. Nu de puține ori, în municipiul Buzău, pietonii care treceau prin locurile marcate, au fost efectiv spulberați de mașinile conduse de șoferii neatenți. Și mai grav este că, de la o vreme, copii încep să cadă victime unor șoferi prea grăbiți să ajungă la destinație fără să țină cont de regulile minime de circulație sau chiar de bun simț.

        Asta se poate spune și despre un tânăr de 21 de ani care, în după amiaza zilei de marți, a accidentat un copil de 7 ani chiar pe trecerea de pietoni, din dreptul Parcului Marghiloman, din municipiul Buzău. Din primele informații, conducătorul auto a încercat să ocolească prin lateral, o altă mașină care oprise la zebră, exact în momentul în care minorul traversa strada.

        În urma impactului, copilul fost culcat la pământ și nu a mai putut să se ridice. La locul respectiv a sosit și o ambulanță care l-a preluat și transportat la Spitalul Județean Buzău. La accident au sosit și polițiștii care au demarat o anchetă în acest caz. Şoferul este din municipiul Buzău şi are permisul obţinut în urmă cu un an şi jumătate. El a fost testat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

49 + = 50