BREAKING NEWS: ACCIDENT PE DN2E85, LA IEȘIRE DIN OREAVU, ÎN JUDEȚUL BUZĂU. 3 PERSOANE AU FOST RĂNITE

0
8691

Autor: Daniel Țigleanu

     Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs duminică, puțin după ora 22:00, pe DN2E85, la 3 kilometri de localitatea buzoiană Oreavu. Din primele date, un șofer din Vrancea, în vârstă de 56 de ani, care circula dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, a intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină marca Peugeot, condusă de un bucureșean, care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, 3 persoane au fost rănite: șoferul din București, în vârstă de 38 de ani, soția sa de 34 de ani și copilul lor în vârstă de 12 ani.

accident 1    Acestea au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Starea femeii este foarte gravă, ea aflându-se la secția de Terapie Intensivă a spitalului râmnicean. Bărbatul precum și copilul său au fost transportați de urgență, la UPU Buzău. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul Drager care a arătat că era băut. El le-a spus polițiștilor că, în urmă cu o seară, a băut în timp ce se afla la un festival din Timișoara.

accident 5     Traficul în zonă se desfășoară pe un singur sens de mers. La locul evenimentului rutier se află și angajații de la Drumuri Naționale care curăță carosabilul de bucățile din mașini care s-au împrăștiat pe drum în urma impactului. Polițiștii fac apel la conducătorii auto care tranzitează zona să ruleze cu atenție și să dea dovadă de înțelegere până la eliberarea completă a drumului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =