CAPUL LUI ANGHEL VREM! ASTA URMĂRESC LIBERALII CARE VOR SĂ-L MAZILEASCĂ DE LA ȘEFIA PNL BUZĂU

0
1356

Autor: Newss.ro

        Până sâmbătă dimineață, în fostul sediu al PD-L, care este acum al PNL-ului, bătea vântul și nimic nu părea să prevestească ceea ce a urmat. Mai exact, câțiva liberali, adică undeva la peste 160 la număr, alături de un grup de consilieri județeni – Dorin Bădulescu, Ioan Caton Mateeșescu, Nicolae Mărăcine, Ion Nicolae și Raul Florescu, au ocupat locația de pe strada Ion Băieșu, din municipiul Buzău. Aceștia au decis într-un cuvânt demisia, liderului PNL, Ovidiu Anghel.

         În acest sens, pentru a fi siguri că inițiativa lor va fi dusă la bun sfârșit, cei aproape 100 de aleși locali din teritoriu și cei 64 de șefi de organizații au semnat o petiție adresată conducerii naționale, prin care cer demiterea lui Anghel de la conducerea oraganizației buzoiene.

       Aceștia îl acuză pe Ovidiu Anghel de modul catastrofal în care a condus campania electorală pentru alegerile din 5 iunie precum și de slaba gestionare a fondurilor din campanie. Reamintim că, la ceva timp după alegerile locale, Ovidiu Anghel a fost chemat de șefii de la Centru și mustrat pentru eșecul înregistrat de PNL, la nivelul județului Buzău. Atunci, el le-ar fi cerut să îi accepte demisia de la șefia partidului, lucru cu care copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga  nu au fost de acord.

       Rămâne de văzut dacă aceștia vor lua în considerare petiția celor 164 de liberali buzoieni, prin care cer demiterea lui Ovidiu Anghel. Totodată, în cazul în care ar accepta, copreședinții PNL trebuie să analizeze foarte bine cine anume ar fi în măsură să gestioneze cu ,,mână de fier” activitatea partidului, mai ales că vin alegerile parlamentare, iar PNL speră să obțină un scor bun la nivelul județului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =