SHAGGY ȘI MOHOMBI AU FILMAT ÎN ROMÂNIA. TOTUL S-A FĂCUT ÎN MARE SECRET

0
1270

Autor: Silvia Bunică

       Faima țării noastre se duce, tot mai mult, peste hotare, iar artiștii de talie internațională aleg atât să compună piese, aici, cât și să filmeze videoclipuri. De aceea, în aceste zile, Mohombi și Shaggy au venit la Snagov, să ia cadre pentru noul single. Inedit este și faptul că l-au ales pe Alex Ceaușu, ca regizor, să ilustreze piesa ce urmează să o lanseze la nivel mondial.

       Mohombi a reușit, de-a lungul anilor, să-și clădească o adevărată carieră de succes, pe plan internațional, iar piesele devenite hituri, în scurt timp, nu fac decât să-l mențină în topul celor mai mari artiști ai lumii. Colaborarile lui cu Akon, Avalon, Pitbull, Nelly, Nicole Scherzinger, Craig David, Chris Brown, Faydee si chiar Costi, i-au adus numeroși fani, iar, in 2010, single-ul „Bumpy Ride” avea să-i aducă discurile de aur și platină, datorită vânzărilor record.

       Acesta a mai colaborat și cu artiști români, precum Alexandra Stan și Nicole Cherry. Recent, a lansat videoclipul piesei „Infinity”, realizat și filmat în România, de Alex Ceaușu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 62