MAȘINĂ ÎN FLĂCĂRI, ÎN JUDEŢUL BUZĂU! TRAFIC INTRERUPT TIMP DE 15 MINUTE PE DN2, ÎNTRE LOCALITĂŢILE CĂLDĂRUŞANCA ŞI CIOCÂRLIA

0
1962

Autor: Newss.ro

        Mașinile au devenit adevărate torțe pe roți, pe drumurile din țară. În ultima perioadă, întâlnim numeroase cazuri în care, autoturisme aflate în trafic, iau foc din senin. Cu o astfel de situație s-a confruntat un șofer, vineri după-amiază, în timp ce se afla pe DN2, între localitatea Căldăruşanca, din județul Buzău şi Ciocârlia, judeţul Ialomiţa. Se pare că din motive tehnice, autotusimul a luat foc în trafic.  Șoferul a reușit să iasă la timp din mașină, astfel că incidentul nu s-a soldat cu victime omenești ci, doar cu pagube materiale însemnate.

       Mașina a fost scoasă de pe drum, pentru a elibera zona. Totodată s-a așteptat o autoplatformă care să o ridice. În tot acest timp, traficul în zonă a fost oprit. După 15 minute, deși circulația a fost reluată pe ambele benzi pe DN2, între localităţile Căldăruşanca şi Ciocârlia, în zonă s-a rulat cu viteză redusă. Asta deoarece șoferii care tranzitau zona încetineau pentru a observa autoturismul care a luat foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 87