CEI DOI ROMÂNI RĂNIȚI LA NISA SUNT BUZOIENI

0
1919

Autor: Leonard Bunilă

     Cei doi români- soţ şi soţie- răniţi, noaptea trecută, în atacul de la Nisa, de pe Promenade des Anglais, sunt din Buzău. Este vorba despre doi tineri – el, în vârstă de 38 de ani, ea având puţin peste 30 de ani- care se aflau de circa doi ani în Nisa. După atacul terorist de noaptea trecută, cei doi buzoieni au fost spitalizaţi la un centru medical aflat la circa 7 kilometri distanţă de Nisa. Identitatea tinerilor nu a fost dată publicităţii de Ministerul Afacerilor Externe, dar familiile au fost deja anunţate în legătură cu starea lor.

    Iniţial, după atac, cei doi s-au pierdut unul de celălalt. Ei s-au regăsit, în această dimineaţă, într-un salon al spitalului în care se află internaţi. Regăsirea a fost emoţionantă: el într-un scaun cu rotile, având fractură de membru inferior, ea aflată sub efectul sedativelor, răspunzându-i doar prin mişcări ale ochilor care confirmau că îl aude şi înţelege ce spune.

    O familie de români care i-a vizitat la spital şi care a vrut să îşi păstreze anonimatul au declarat că cei doi buzoieni sunt în afara oricărui pericol. Noul bilanț al victimelor atentatului de noaptea trecută de la Nisa este de 84 de morţi, dintre care 10 copii, şi peste 100 de răniţi dintre care 18 sunt în stare gravă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =