VICTORII PE LINIE PENTRU STEAUA BUCUREȘTI, ÎN CANTONAMENTUL DIN OLANDA

0
1206

Autor: Leonard Bunilă

      Steaua București a încheiat cu o victorie cantonamentul din Olanda și totodată pregătirea de vară. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 4-3 în fața vicecampioanei Greciei, PAOK, la capătul unei partide în care toate golurile s-au marcat în prima repriză.

     Grecii au fost cei care au deschis scorul încă din minutul 3, după o centrare venită din lovitură liberă. Tot cu capul a egalat și Gabi Enache, în minutul 23. PAOK s-a distanțat apoi la două goluri. Mai întâi, Cojocaru a gafat, iar apoi Rodrigues a înscris direct din lovitură liberă, în poarta lui Niță, introdus pe teren în minutul 30.

     Ultimul sfert de oră al primei părți a fost unul de excepție pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, care a punctat de trei ori. Stanciu a redus din diferență cu un șut la colțul lung, iar Tudorie cu o dublă a stabilit scorul final. Prima repriză a consemnat și înlocuirea lui Pintilii, din cauza unor probleme medicale. Și portarul Cojocaru a acuzat dureri și, după ce a fost schimbat, a fost surprins purtând o pungă cu gheață pe genunchiul stâng.

      Partea secundă nu a adus modificări pe tabelă și Steaua a încheiat cu victorii pe linie stagiul de pregătire din Olanda. Cele 3 goluri înscrise de PAOK au fost, de altfel, singurele încasate de vicecampioana României în întreaga perioadă de pregătiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 59