ALERTĂ MAXIMĂ ÎN LOCALITATEA BUZOIANĂ GĂLBINAȘI

0
1487

Autor: Daniel Țigleanu

       UPDATE: La miezul nopții, pompierii buzoieni au demarat căutările bărbatului de 43 de ani, care a fost dat dispărut de către familie. Pentru a avea o mai bună vizibilitate, în zonă a fost adusă și o lampă care să lumineze iazul.

        ȘTIREA INIȚIALĂ: O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat în vârstă de 43 de de ani ar fi intrat într-un iaz din localitatea Tăbărăști, comuna Gălbinași, județul Buzău. ,,La fața locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare și o barcă, iar în funcție de condițiile de vizibilitate se va decide dacă vom începe căutările în această noapte, sau mâine dimineață, la prima oră” a declarat pentru newss.ro Plt.maj. George Creţu, purtător de cuvânt al  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului  Buzău.

        La locul respectiv au ajuns și polițiștii care interoghează persoana care a sunat la apelul unic de urgență 112. Aceasta ar fi declarat că l-a văzut pe bărbatul respectiv în zona iazului, iar la scurt timp, a dispărut. Temându-se să nu fi căzut în iaz și să se fi înecat a anunțat autoritățile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =