CLUBUL ATLANTIS ȘI SUMMER PUB DIN BUZĂU, LA UN PAS SĂ SE ÎNCHIDĂ, DIN LIPSĂ DE AUTORIZAȚII DE FUNCȚIONARE

0
2434

Autor: Leonard Bunilă

      Au funcționat ani în șir sub ochii tuturor, fără autorizație de funcționare de la Primărie. Este vorba despre un club şi un pub din municipiul Buzău, unde mii de tineri vin să își petreacă timpul liber, mai ales pe timpul verii. Poliţiştii locali din Buzău au constatat marți, în timpul unor controale, că două cluburi din oraș funcționau, de foarte mulți ani, fără autorizație de funcționare de la Primărie. Este vorba de Clubul Atlantis din Parcul Tineretului și de Summer Pub, din spatele Galleria Mall.

       ,,Polițiștii locali împreună cu Biroul Comerț și Transporturi Locale din primăria Buzău au verificat o societate comercială care își desfășoară activitatea în Parcul Tineretului și în parcarea Galeriei Mall, aceasta fiind depistată fără a avea autorizație de construcție. Societatea comercială a fost sancționată contravențional pentru cele două locații unde nu se respectă legea cu amendă în valoare de 4.000 de lei” a declarat inspector principal Doru Dumitrașcu, Poliția Locală Buzău.

        Firma care administrează cele două cluburi riscă şi alte sancţiuni în cazul în care nu va depune documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare în termenul stabilit. În vizorul autorităţilor au intrat și terasele de vară din orașul Buzău. Opt administratori de terase au fost deja sancționați de polițiștii locali. Săptămâna trecută, polițiștii locali au desființat mai multe spații comerciale amplasate ilegal în mai multe zone din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =