ESTE CERT! HM BUZĂU VA PRIMI SPRIJIN FINANCIAR DE LA PRIMĂRIE

0
1462

Autor: Leonard Bunilă

    Oficialii clubului buzoian de handbal feminin s-au întâlnit în weekend cu primarul municipiului Buzău,  Constantin Toma. În urma discuțiilor, noul edil a dat asigurări că va face tot posibilul pentru a finanța, în condiții legale, participarea handbalistelor buzoiene în sezonul 2016-2017 al Ligii Naționale.

       Astfel, cu autoritățile locale și sponsorii alături, Handbal Muncipal Buzău a intrat într-o cursă contracronometru pentru a pune la punct toate detaliile necesare participării pe prima scenă a handbalului feminin românesc, avand in vedere ca data limită de înscriere este 15 iulie.

       Până vineri, cei din conducerea clubului spun că vor aduce la echipă patru jucătoare cu experiență în prima ligă. Până la debutul sezonului de ligă națională, Handbal Municipal Buzău va mai transfera si alte câteva jucătoare care să întărească lotul.

        Handbalistele buzoiene sunt în continuare în vacanță. Reunirea echipei este programată în a doua jumătate a lunii iulie, însă data nu e stabilită încă. Noul sezon al Ligii Naționale va debuta, cel mai probabil, pe 11 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 66