HOROSCOP 11 – 14 IULIE

0
1865

Autor: SKAT

Berbec – După momente în care aţi fost puşi faţă în faţă cu atitudinea răzvrătită a unor persoane, vine acum oportunitatea de a negocia contracte, de a negocia afaceri, loc de muncă sau chiar relaţii.

Taur –  Nu veţi fi ocoliţi de tensiuni în relaţiile personale şi nici la locul de muncă situaţiile nu sunt line pentru că vor exista situaţii provocatoare. Evitaţi cheltuielile suplimentare, cumpăraţi doar strictul necesar şi feriţi-vă de excese alimentare!

Gemeni – Sunteţi dornici să vă arătaţi afecţiunea, aveţi abilităţi sociale, vă faceţi uşor prieteni iar oamenii vă admiră. Acordaţi timp relaxării, activităţilor de divertisment şi profitaţi de norocul financiar !

Rac – Până la jumătatea săptămânii încă mai aveţi la dispoziţie timp să vă demonstraţi identitatea şi să fiţi voi înşivă faţă de ceilalţi. Accentul gândurilor şi acţiunilor ar trebui canalizat spre voi şi spre obiectivele personale.

Leu – Extrem de creativi, atrageţi lucruri frumoase şi oameni prietenoşi în jurul vostru, săptămâna fiind un bun moment de a da şi a primi afecţiune, de a vă petrece timpul cu cei dragi, de a socializa cu prietenii cei mai buni.

Fecioara – Sunteţi încrezători şi entuziaşti şi aveţi şansa de a face progrese reale, mai ales dacă o să vă fixaţi obiective pe termen lung. Cu cât veţi gândi mai pozitiv, cu atât o să atrageţi norocul de partea voastră.

Balanţă – Cu o minte activă, combinată cu creativitatea şi imaginaţia artistică, v-ar putea aduce interacţiuni cu persoane benefice în viaţa voastră. Se îmbunătăţeşte relaţia cu şeful şi vă recăpătaţi remuneraţia ori locul pe care îl meritaţi.

Scorpion – Aspectele pozitive dintre Soare şi Mercur trebuie să vă aducă energie fizică şi mentală ridicată, dar şi încredere în voi înşivă şi ceea ce doriţi să faceţi. Nu exageraţi însă cu ideile şi cu susţinerea lor înfocată acolo unde întâlniţi reticenţe!

Săgetător– Ar trebui să vă pregătiţi de călătorie, şi nu de orice călătorie ci una în care să luaţi contact cu noi obiceiuri şi alte credinţe, cu noi stiluri de viaţă şi noi feluri de mâncare.

Capricorn – În cuplu încă vă pândeşte careul Soare-Uranus, cu surprize neplăcute venite din acea zonă şi nu-i exclus ca discuţiile parteneriale să pornească şi să ia întorsătură neplăcută de la bani.

Vărsător – Vă sfătuiesc să uşuraţi tendinţele tranzitelor şi să acceptaţi opiniile celorlalţi, chiar dacă pentru asta consideraţi că faceţi compromisuri. Eu cred că universul ştie totuşi ce e mai bine pentru voi atunci când sunteţi confuzi.

Peşti – Venus şi Mercur aglomerează sectorul muncii dar şi al sănătăţii pentru voi, aşa încât vă sfătuiesc să luaţi în serios orice exagerare a stilului vostru de viaţă. Vă puteţi debarasa de multe tabieturi nocive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 14