BREAKING NEWS: PERCHEZIȚII ÎN BUCUREȘTI, ILFOV, CONSTANŢA ŞI PRAHOVA ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE FISCALĂ ȘI SPĂLARE DE BANI

0
1269

Autor: Newss.ro

      Poliţiştii din Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează luni dimineață, 35 de percheziţii, în Bucureşti şi în 3 județe – Ilfov, Constanța şi Prahova, într-un dosar privind evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 3.800.000 de lei.

        În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat faptul că, în perioada 2012 – 2013  ,,reprezentanții unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, ar fi creat şi implementat un circuit evazionist, în cadrul căruia, prin interpunerea pe lanţurile de tranzacţionare a mărfii (materiale de construcţii) a mai multor societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”, s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale” se menționează în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

        Suspecții vor fi audiați la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 20