BÂTE, PIETRE ŞI GEAMURI SPARTE. ESTE SCENARIUL UNEI BĂTĂI CA-N FILME, ÎNTR-O LOCALITATE DIN BRĂILA

0
1268
Imagine cu caracter ilustrativ

Autor: Daniel Țigleanu

        Un conflict mai vechi, dintre unii localnici din Cireșu, județul Brăila, s-a transformat în noaptea de duminică spre luni, într-o bătaie în toată regula. Un bărbat a fost urmărit de câțiva consăteni, pe uliţele localităţii cu scopul de a-l lovi. Acesta, de frica lor, nu a oprit acasă, ci s-a dus la casa părinţilor.

       Urmăritorii lui au mers, însă, la consăteanul lor acasă şi au distrus tot ce au găsit în cale. Au aruncat cu pietre şi au spart geamurile locuinţei. O piatră era să lovească pe copilul de 5 ani al bărbatului. Scandalul este atât de câncen, încât niciunul dintre membrii familiei bărbatului nu a scăpat de bătaie. Mai întâi, fratele acestuia, în urmă cu mai bine de o lună de zile,  ar fi fost bătut pe câmp, până când l-au băgat în spital. Omul a avut nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale.

        Se pare că luni dimineață, a fost rândul soției bărbatului care, ar fi fost lovită de unul dintre bătăușii de azi-noapte, în momentul în care aceasta se ducea la sediul Poliției din localitate, pentru a depune plângere împotriva lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =